:::: Over Diny
:::: Huidtherapieën
:::: Vergoedingen/verwijzingen
    Home    Links    Contact/Route

:: Acnebehandeling
:: Camouflagetherapie
:: Chemische peeling
:: Coagulatie
::
Ontharen
:: Littekentherapie
:: Oedeemtherapie
::
Manuele lymfedrainage
:: Aanmeten van therapeutisch
     elastische kousen

:: Couperosetherapie

 

GLYCOLZUURPEELING 

Door   middel   van  Glycolzuurpeeling   kunnen   allerlei   huidproblemen   behandeld   worden. Pigmentvlekjes  kunnen  minder  zichtbaar  worden  of  zelfs  verdwijnen.  Acne  kan  door Glycolzuurbehandelingen sterk verbeteren.  Littekens kunnen soepeler worden en minder zichtbaar.

Glycolzuur is een Alpha-hydroxyzuur (Alpha Hydroxy Acid = AHA), het is één van de fruitzuren die gebruikt worden om de huidfunctie te verbeteren. Glycolzuur kan gewonnen worden uit suikerriet. Het heeft van alle fruitzuren het kleinste molecuul en daardoor het diepst doordringen. Glycolzuur is hierdoor het meest effectieve fruitzuur.

Glycolzuur is een waterige vloeistof die dun op de huid aangebracht wordt. Het moet meestal enige minuten inwerken. Tijdens het inwerken kunt u een branderig of tintelend gevoel ervaren. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn, soms is er een lichte zwelling te zien en er kunnen een paar korstjes op de huid komen.  Deze effecten verdwijnen vrij snel weer. De huid kan enige tijd wat afschilferen, dit wijst op huidvernieuwing. Door deze behandeling wordt de huid iets dunner waardoor acne verbeterd, donkere vlekjes kunnen lichter worden, rimpels kunnen licht verminderen, littekens minder zichtbaar worden en grove poriën verdwijnen. De huidfunctie verbetert en de huid  gaat er gezonder,stralender uitzien.

Voor de behandeling is het verstandig om een gel of crème te gebruiken die  een lage dosering Glycolzuur bevat. Op deze manier raakt de huid iets gewend aan de Glycolzuur en zal ze tijdens de behandeling minder heftig reageren. Na de behandeling is het goed om een product met Glycolzuur te blijven gebruiken, hierdoor is het effect van de behandeling groter. Het is ook heel belangrijk om na de behandeling de huid goed tegen de zon te beschermen omdat pigmentvlekjes anders kunnen ontstaan of verergeren.
(Zie ook Acne)

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een consult, advies of behandeling kunt u Diny van Beek telefonisch bereiken op tel.nr. 030-2144094 of een e-mail sturen naar dinyvanbeek@huid.to .

 

Home  l  Over Diny  l  huidtherapieën  l  Vergoedingen/verwijzingen  l  Links  l  Contact  l  Algemene voorwaarden  l  Sitemap