:::: Over Diny
:::: Huidtherapieën
:::: Vergoedingen/verwijzingen
    Home    Links    Contact/Route

:: Acnebehandeling
:: Camouflagetherapie
:: Chemische peeling
:: Coagulatie
::
Ontharen
:: Littekentherapie
:: Oedeemtherapie
::
Manuele lymfedrainage
:: Aanmeten van therapeutisch
     elastische kousen

:: Couperosetherapie

 

AANMETEN  THERAPEUTISCH  ELASTISCHE KOUSEN  (steunkousen)

Bij Diny van Beek  - Praktijk voor  Huid- en Oedeemtherapie kunt u terecht voor het aanmeten van therapeutisch elastische kousen wanneer u last heeft van spataderen, trombose of vochtophoping in arm  of been. Of wanneer uw benen gezwollen zijn omdat u zwanger bent.

Therapeutisch elastische kousen gaan oedeemvorming in arm of been tegen en verbeteren de doorbloeding. Door de druk van de kousen worden de verwijde aderen/spataderen samengedrukt, waardoor de kleppen in de aderen weer beter gaan functioneren. Het bloed wordt beter afgevoerd naar het hart en daarmee ook het vocht wat tot gevolg heeft dat de vochtophoping minder wordt.

Een therapeutisch elastische kous moet op maat zijn en wordt daarom individueel aangemeten. Ze zijn in diverse kwaliteiten en kleuren te verkrijgen. Afhankelijk van uw aandoening wordt bepaald welke kous u nodig heeft.
(Zie ook Oedeemtherapie.)

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een consult, advies of behandeling kunt u Diny van Beek telefonisch bereiken op tel.nr. 030-2144094 of een e-mail sturen naar dinyvanbeek@huid.to .

Home  l  Over Diny  l  huidtherapieën  l  Vergoedingen/verwijzingen  l  Links  l  Contact  l  Algemene voorwaarden  l  Sitemap