:::: Over Diny
:::: Huidtherapieën
:::: Vergoedingen/verwijzingen
    Home    Links    Contact/Route
 

Mijn naam is Diny van Beek. Ik heb Huidtherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Huidtherapie is een 4-jarige HBO-opleiding, die ik in 2002 afgerond heb. Nadat ik een aantal jaren in loondienst had gewerkt, heb ik in augustus 2007 de Huidtherapiepraktijk van Annikki van der Plaats overgenomen. Zij is verhuisd naar Nijmegen en werkt daar nu als Huidtherapeut (www.oedeemtherapie.com).

Als professioneel Huidtherapeut vind ik het belangrijk om elke patiënt in de eerste plaats een hele goede behandeling te geven. Ook probeer ik elke patiënt zo te benaderen dat hij of zij zich prettig voelt. Ik kijk naar de hele persoon en niet alleen naar de problematische huid. Een goede behandeling is volgens mij een behandeling waarbij de patiënt en de behandelaar zich goed voelen.

Ik blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op mijn vakgebied door het regelmatig volgen van cursussen en congressen. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (artikel 34 BIG).

 

 

Home  l  Over Diny  l  huidtherapieën  l  Vergoedingen/verwijzingen  l  Links  l  Contact  l  Algemene voorwaarden  l  Sitemap