:::: Over Diny
:::: Huidtherapieën
:::: Vergoedingen/verwijzingen
    Home    Links    Contact/Route

:: Acnebehandeling
:: Camouflagetherapie
:: Chemische peeling
:: Coagulatie
::
Ontharen
:: Littekentherapie
:: Oedeemtherapie
::
Manuele lymfedrainage
:: Aanmeten van therapeutisch
     elastische kousen

:: Couperosetherapie

 

CAMOUFLAGETHERAPIE

Camouflagetherapie kan worden toegepast om  allerlei soorten huidverkleuringen minder zichtbaar  te maken of te verbergen.

Door allerlei oorzaken kunnen er kleurverschillen in de huid voorkomen. Er kan een te kort aan pigment zijn waardoor er witte vlekken ontstaan, er kan te veel pigment in de huid komen waardoor er donkere vlekken ontstaan. Soms zijn vaatjes erg zichtbaar in de huid. Ook (acne)littekens en huidtransplantaten kunnen storend aanwezig zijn. Al deze kleurverschillen kunnen om esthetische of psychologische redenen hinderlijk voor u zijn. De meeste van deze kleurverschillen zijn goed of heel goed te camoufleren. Ook tatoeages zijn op deze manier (tijdelijk) te verbergen bv voor het maken van een foto.

Diny van Beek gebruikt in haar praktijk de camouflageproducten Dermacolor en Dermacolor light. Dermacolor is een sterk dekkende camouflage, Dermacolor light is een iets transparante camouflage. Afhankelijk van uw wensen kan voor het één van beide product gekozen worden. Beide producten zijn makkelijk aan te brengen en geschikt voor alle huidtypes. De produkten geven niet af op kleding en zijn bestand tegen water. U kunt er dus gewoon mee zwemmen en sporten.

Wanneer u komt voor camouflagetherapie wordt u eerst uitgelegd wat camouflage inhoudt en wat u kunt verwachten. In het eerste gesprek wordt de kleur/kleuren bepaald. In een volgend gesprek wordt u geleerd hoe u de camouflage zelf aan kunt brengen. Hierna kunt u zelf met de produkten oefenen. Meestal is er daarna nog een afspraak om te kijken hoe het gaat, u kunt dan ook eventueel nog vragen stellen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een consult, advies of behandeling kunt u Diny van Beek telefonisch bereiken op tel.nr. 030-2144094 of een e-mail sturen naar dinyvanbeek@huid.to .

 

Home  l  Over Diny  l  huidtherapieën  l  Vergoedingen/verwijzingen  l  Links  l  Contact  l  Algemene voorwaarden  l  Sitemap